Yentl Corremans //

Yentl

Yentl behaalde in 2008 op 18-jarige leeftijd haar diploma van Dansdocent bij Danskant VZW. In 2010 behaalde ze haar diploma Dansinstructeur en verzorgt nu samen met het danskantteam de opleiding tot Dansanimator/Dansdocent, waar zij jonge dansdocenten de kneepjes van het vak bijbrengt. Zij volgt geregeld nog bijscholingen bij Danskant VZW om meer vorm aan haar danslessen te geven en op de hoogte te zijn van nieuwe dansstijlen. In 2012 behaalde zij haar diploma als leraar lager onderwijs en studeerde vervolgens verder, waardoor ze in 2014 haar diploma als maatschappelijk assistente behaalde. In 2012 nam zij deel aan de dans –en zangwedstrijd ‘Looking for Pearl’ bij JIM TV. Hier kreeg zij les van één van de choreografen van Beyonce en behaalde zij samen met haar groepje de 4de plaats. Zij is binnen ‘Dynamik Danceteam’ verantwoordelijk voor de HipHop Beginners & Advanced en Modern Street.


Silke Willems //

Silke

Silke begon haar danscarrière op 6-jarige leeftijd wanneer ze haar eerste danspassen zette in het Jazz-ballet. Tot haar 16 jaar was ze lid van deze grote dansschool en stroomde door naar de hoogste niveaugroep. Op de middelbare school leerde ze Yentl kennen en gingen samen dansles volgen. Na een eerste proefles waren ze volledig verkocht en ging hun danscarrière verder. Op 17-jarige leeftijd heeft Silke haar diploma Zumba-instructeur en dansanimator behaald en begon ze zelf ook dansles te geven. Ze verzorgt binnen het Dynamik-team de lessen HipHop Junior, Fitness Dance Workout en Ragga Dancehall. Silke behaalde in 2014 haar diploma van Master in de Pedagogische Wetenschappen met afstudeerrichting Orthopedagogiek.Zoé Vanmechelen //

Zoe

Zoé begon met dansen op 6-jarige leeftijd. Ze danste in een dansschool in Hoegaarden waar ze vanaf haar 17e de touwtjes zelf in handen heeft genomen en er zelf dansjuf is geworden. In 2015 ging ze op zoek naar een dansgroep waar ze nog meer kon bijleren. En die heeft ze gevonden bij Dynamik met hun uitdagende choreo's en een heel fijn team. Nu geeft Zoé Burlesque en Modern Jazz Beginners & Advanced. Zoé is een spontane, vrolijke meid die graag haar enthousiasme en energie wil steken in toffe choreo’s. Zelf volgt ze ook nog steeds enthousiast les bij Dynamik.Hanne Pittomvils //

Hanne

Hanne is op negen jarige leeftijd begonnen met dansen, maar stond daarvoor nooit stil als er muziek op stond. Hanne volgede de opleiding tot Dansanimator bij Danskant vzw. Zelf vind ze het heel belangrijk om plezier te maken tijdens de dansles. Vanaf 2021 geeft Hanne in co-teaching les aan Kidsdance 1 & 2.


Zoë Frederickx //

Zoe

Rond 4-jarige leeftijd zette Zoë haar eerste danspasjes in Sint-Truiden. Als kind was ze een vrij verlegen meisje, maar wanneer ze danste kon ze haar helemaal laten gaan. Door de jaren heen ontdekte Zoë dat dansen haar echte passie was. Ze kon haar gevoelens en energie kwijt door te dansen. Een jaar geleden ontdekte ze de Dynamik Danceteam in Tienen. Na een proefles Urban Street was ze klaar voor een nieuwe start. Graag wilt ze haar passie en ideeën overbrengen naar anderen door zelf dansles te geven. Plezier & ontspanning komen hier zeker op de eerste plaats.


Zoë Bogaerts //

Zoe

Zoë is een enthousiaste tiener die al jaren bij dynamik danceteam danst. Ze neemt deel aan de hiphop en moderne dance lessen. Ze volgt een opleiding Sociaal technische wetenschappen en is ook actief binnen de KSA.