Dansaanbod

Bij Dynamik Danceteam kan u terecht

voor een breed aanbod aan dansstijlen

van jong tot oud! 

MAANDAG

Showdance Burlesque 18+

19u00 - 20u00


Burlesque dansen is een theatrale, humoristische vorm van amusement en is gericht om zo weinig mogelijk bloot te geven maar wel te verleiden. Kenmerkend zijn de prachtige kostuums. Het showdance-gedeelte heeft zijn aankondiging niet nodig. Tijdens deze lessen haal je het showbeest in jou naar boven!

Ragga Dancehall 16+

20u00 - 21u00


Deze choreo’s worden gekenmerkt door een combinatie van felle, explosieve en snelle bewegingen afgewisseld met tragere en sensuelere danspassen. Een aanstekelijke en exotische mix waarvan dansers gegarandeerd goed gezind worden!


Showdance Burlesque 25+

21u00 - 22u00


Burlesque dansen is een theatrale, humoristische vorm van amusement en is gericht om zo weinig mogelijk bloot te geven maar wel te verleiden. Kenmerkend zijn de prachtige kostuums. Het showdance-gedeelte heeft zijn aankondiging niet nodig. Tijdens deze lessen haal je het showbeest in jou naar boven!

DINSDAG

Modern Jazz 12+

18u30 - 19u30


Hier worden strakke en losse bewegingen gecombineerd in mooie, emotionerende en speelse choreo’s. In deze danslessen worden de basistechnieken van de jazz-dansstijl aangeleerd op een aangepast niveau. Plezier en passie voor het dansen krijgen, staat hierbij voorop.

Hip Hop Fusion 12+

19u30 - 20u30


Tijdens deze lessen leer je choreo's waarbij de nadruk ligt op Hip Hop maar ook invloeden van andere danstijlen te spotten zijn. Let's mix things up!
Fitness Dance Workout

20u00 - 21u00


Shake Shake Shrink! Een heuse work-out gecombineerd met exotische ritmes van up-tempo Latijnse en internationale beats. Voor je het weet ben je weer fit en swingt je energieniveau de pan uit! Een heuse opkikker voor iedereen. Fitness dance work-out is een combinatie van piloxing, BBB, zumba, steps,... !!!!

Opgelet deze lessen gaan door in Glabbeek en niet in Tienen!

Adres = Sportzaal basisschool De Springplank

Dries 26, 3380 Glabbeek 

Enkel voor deze les werken we met een

10-beurtenkaart van €50 die u kan aankopen tijdens de dansles bij de lesgever

DONDERDAG

Hip Hop Fusion 16+

19u30 - 20u30


Ook tijdens deze Hiphop lessen zijn er invloeden van andere dansstijlen terug te vinden zoals o.a. Girly hiphop, Urban, Lyrical, Video,...


Deze lessen zijn in niveau al wat uitdagender dan die van de jongere leeftijdscategorie! 

Modern Street 16+

20u30 - 21u30


In deze danslessen wordt er in de eerste plaats een combinatie aangeboden van moderne dans met invloeden uit de streetdance wereld. Daarnaast kunnen nog technieken uit andere dansstijlen aan bod komen. Het gaat voornamelijk over choreo’s gekenmerkt door veel grond- en partnerwerk. De dansen van Modern Street trachten een verhaal over te brengen naar het publiek en emoties op te wekken.

ZATERDAG

Kidsmix 6+

10u00 - 11u00


Heb jij nood aan net dat tikkeltje meer? Tijdens de lessen Kidsmix is er een diversiteit aan dansstijlen terug te vinden, zoals o.a. Funk, Urban,

Hip Hop, ,... Kortom leuke choreo's op up-tempo hedendaagse muziek.

Voor iedereen die zich graag volledig laat onderdompelen in de danswereld!

Kidsmix 9+

11u00 - 12u00


Ook tijdens onze lessen Kidsmix voor kinderen vanaf 9 jaar komen er verschillende dansstijlen aan bod zodat er voor ieder wat wils is!

Hier leer je de coolste choreo's op 

de coolste muziek!